Obvestilo

Spoštovani uporabniki storitve Spletnik,
s 1. 8. 2014 bomo zaradi optimizacije storitev iz ponudbe umaknili storitev Spletnik, orodje za osnovno oblikovanje spletnih strani. Vaše spletne strani bodo še naprej dostopne, okrnjene bodo nekatere naprednejše funkcionalnosti, npr.: album,blog, forum, nakupovalni voziček...


S prenehanjem delovanja storitve Spletnik boste spletni prostor, ki vam pripada glede na izbrani paket, uporabljali brezplačno.


Naročniki, ki imate aktiven račun za uporabo storitve, boste vsebine svojih spletnih strani lahko še naprej urejali prek FTP-povezave (ftp://freeweb.siol.net). Prijavite se s svojim uporabniškim imenom in geslom za širokopasovne storitve Telekoma Slovenije. Za FTP-povezavo lahko uporabite katerikoli brezplačni FTP-program, ki ga namestite na računalnik (npr. FileZilla, SmartFTP, CoffeeCup free FTP).


Zavedamo se, da je predstavitev na spletu pomembna, zato vam predlagamo prehod na enega od paketov storitve Gostovanje spletnih strani ali na storitvi Spletna stran ali Spletna trgovina, kjer vam pri izdelavi priskočijo na pomoč izkušeni oblikovalci.


Uporabniki storitve, ki se s predlagano spremembo ne strinjajo, imajo do uveljavitve spremembe pravico odstopiti od naročniške pogodbe za uporabo storitve brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni. Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika.Za vsa dodatna pojasnila in vprašanja pokličite na 080 70 70 ali pišite na poslovni@telekom.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali.


Hvala za razumevanje!

Telekom Slovenije, d.d.

Prijava

Če ste storitev Spletnik že aktivirali, vnesite uporabniško ime in geslo ter kliknite gumb Prijava.

Prijava v Spletnik